Загроза масованої ракетної атаки: війська рф підняли у небо бомбардувальники

Війська рф підняли у небо бомбардувальники Ту-95 із крилатими ракетами. Є вірогідність того, що загарбники готуються завдати чергового масованого ракетного удару по Україні.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на пресслужбу повітряних сил ЗСУ.

В Повітряних силах ЗСУ попередили, що зафіксовано активність Ту-95МС (кількість уточнюється) з аеродрому “Оленья” (Мурманська область), що здійснюють політ у південно-східному напрямку. У разі ракетної загрози та пусків крилатих ракет військові повідомлять додатково.

За інформацією моніторингових чатів, зафіксовано щонайменше 8 бортів ворожих Ту-95. У разі бойового вильоту входження до Саратовської області та Каспій-Волгодонського регіону на пускові рубежі очікується розрахунково о 03:00-04:30.

Українців просять зарядити гаджети, наполегливо закликають дослухатися до сирен і перебувати під час загрози в укриттях.

Вночі ворог вже атакував Харків. Окупанти вдарили по Салтівському району Харкова. На цю хвилину – без постраждалих. Є пошкодження цивільної нежитлової інфраструктури. Деталі атаки наразі зʼясовують, триває обстеження.

Також Польща підняла у небо власну авіацію.

"Спостерігається активність росії у зв’язку з нанесенням ракетних ударів по об’єктах в Україні. Розпочато всі необхідні процедури для забезпечення безпеки нашого повітряного простору", – повідомили в Оперативному командуванні видів збройних сил країни.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment